Smeštaj u gradu

Karavomilos, Centralna Grčka, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Karavomilos je ribarsko seoce koje se nalazi u zalivu Maliakos, na zapadu Egejskog mora, oko 130 kilometara severozapadno od grčke prestonice Atine. Pripada lučkom gradu Stilidi, čiji se centar nalazi zapadno od ovog malog mesta. Naselje preseca autoput, pa se sa njegove jedne strane nalaze kuće, lokalne prodavnice i restorani, a uz samu obalu nalazi se dugačko, uređeno i popločano šetalište sa palminim stablima i dekorativnim biljkama, kojim se možete prošetati ili voziti bicikl do obližnjih mesta koja se nalaze između Stilide i Karavomilosa.

Pročitajte više - KaravomilosRent-A-Car - KaravomilosIzleti/Ekskurzije - Karavomilos

Smeštaji - Karavomilos

  • Centralna Grčka - Karavomilos
    E-mail : info@karavomylos.gr
    Telefon : +30 22 38042 218
    Kompleks Gianna Apartments smešten je svega 80 metara od plaže i oko 500 metara od centra letovališta Karavomilos. U neposrednoj blizini našeg smeštaja naći ćete jedan lep restoran (udaljen 20 metara) gde možete probati neki od ukusnih mediteranskih specijaliteta, kao i delikatesa od ribe. Takođe, u centru Karavomilosa postoji dobar broj prodavnica, radnji, taverni, kafića i barova, pa vam ovde ništa neće nedostajati za potpuno uživanje i odmor.

    Gianna Apartments se sastoji od vile sa 6 studija i jedne velike kuće (100m²) koja se iznajmljuje kao celina, a otvoren je tokom čitave godine. U velikom i lepo uređenom dvorištu našeg smeštaja postoje stolovi i stolice gde se tokom leta možete potpuno opustiti i uživati u mirisima mediteranskog bilja koji se mešaju sa onima koji dolaze sa obližnje plaže i mora. Tu je i zidani roštilj za sve koji žele da prave ukusne obroke na otvorenom, a takođe svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđen parking prostor.