Smeštaj u gradu

Kalamici, Sitonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Kalamici je najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije, na srednjem prstu Halkidikija. Udaljeno je od Sartija 15km, oko 30km od Neos Marmarasa i oko 150km od Soluna. Predstavlja jedno od najmanjih i najmirnijih letovališta Halkidikija. Smešteno je u maloj uvali, a obalu čini je jedan veliki zaliv koji je sastavljen od 3 manja zaliva.

Pročitajte više - KalamiciRent-A-Car - KalamiciIzleti/Ekskurzije - Kalamici


Smeštaji - Kalamici

 • Sitonija - Kalamici
  E-mail : info@abelos-suzana.gr
  Telefon : +30 23750 41786
  Na jugoistočnoj obali Sitonije, samo nekoliko koraka od predivne plaže Kalamitsi, smešten je kompleks studija i apartmana House Abelos Suzana. Predivna prirodna okolina pleni svojim mirom i harmoničnom atmosferom, te je jedno od omiljenih mesta za prave ljubitelje prirode i posetioce koji žele da pronađu prave trenutke opuštanja na odmoru.

  U našoj neposrednoj blizini Kalamitsi će vam ponuditi baš sve što je potrebno za sasvim udoban odmor - od par plažnih barova i tradicionalnih taverni do picerije, brze hrane i pekare, a ponuda je odlična i za aktivnije goste, pošto se ovde nalaze čak tri kampa, ronilački centar i odlična ponuda morskih sportova i onih na plaži.
 • Sitonija - Kalamici
  E-mail : vagelis.kotronis@gmail.com
  Telefon : +30 2375041774
  Studios Vagelis se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnom okruženju, a opet samo nekoliko minuta hoda (200 metara) od glavne plaže i centra mesta Kalamici, jednog od najpopularnijih letovališta na drugom prstu Halkidikija, Sitoniji. Tako ćete na kraćoj pešačkoj udaljenosti biti od svih pogodnosti ovog mesta. Tu su restorani, barovi, suvenirnice, mini-marketi i drugo.

  Kompleks Studios Vagelis je nedavno potpuno renoviran i pruža sjajne uslove za miran i relaksirajući odmor u pet svojih četvorokrevetnih studija koji su pre svega namenjeni porodičnom letovanju, jer imaju po jedan bračni krevet za roditelje i krevete na sprat za decu. Naravno, i parovi ovde mogu uživati u potpunom komforu.