Smeštaj u gradu

Kalamici, Lefkada, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Na zapadnoj obali Lefkade nalazi se šarmantni Kalamici, mesto uvučeno oko 1,5 km u unutrašnjost ovog prelepog ostrva, i smešteno od glavnog grada Lefkade na manje od 20 kilometara.

Pročitajte više - KalamiciRent-A-Car - KalamiciIzleti/Ekskurzije - KalamiciSmeštaji - Kalamici

  • Lefkada - Kalamici
    E-mail : info@fantastico.gr
    Telefon : +30 210 6131160
    Fantastico Studios nalazi se na savršenoj lokaciji, u mestu Kalamitsi, u centralnom delu zapadne obale Lefkade, gde su smeštene i najlepše plaže ostrva. Kalamitsi je malo mesto, u blizini šume koja mu daje poseban šarm, a do najbližih populatnih plaža Lefkade ima svega oko 4km. To su plaže Kavalikefta i Megali Petra, dok su nešto malo dalje Kathisma (5km), kao i plaže Moiloi i Agios Nikitas (8km).

    Gosti Fantastico studija će uživati pre svega u prelepim zalascima sunca i širokom plavom prostranstvu Jonskog mora. U dvorištu se nalazi privatni bazen koji svi gosti mogu koristiti, a pored kojeg su raspoređene ležaljke i suncobrani. Tu je i bar gde možete popiti kafu ili omiljeni hladni napitak, i opustiti se uz čaroban pogled na morsku pučinu, koji je zaista neodoljiv. Pored bazena je i internet kutak, sa kompjuterom i ekranom od 22'' gde možete ''on-line'' potražiti sadržaje koji vam trebaju.