Smeštaj u gradu

Kala Nera, Tesalija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Sa bujnom zelenom vegetacijom, krševitim planinskim predelima u zaleđu i predivnim plavim morem, mesto Kala Nera predstavlja idealnu lokaciju za miran i opušten letnji odmor u prirodnom okruženju. Ovo mesto je čuveno po mitovima i mitskim stvorenjima kentaurima, kao i čitavo poluostrvo Pelion, pa samim tim zvuči i pomalo magično.

Pročitajte više - Kala NeraRent-A-Car - Kala NeraIzleti/Ekskurzije - Kala NeraSmeštaji - Kala Nera

 • Tesalija - Kala Nera
  E-mail : info@eliapiliovillas.gr
  Telefon : +30 6945 804704
  Kompleks Elia Pilio Villas sagrađen je na izuzetnoj lokaciji, okružen šumom, i sa predivnim panoramskim pogledom na more, odnosno zaliv Pagasitikos. Sastoji se od dve moderno i savremeno uređene vile koje mogu ugostiti po 6 osoba, a smešten je u mestu Pinakates, pravom skivenom dragulju Peliona.

  Ovo seoce je puno kamenih kapelica, crkava, trgova i uličica popločanih kamenom, koje intrigiraju posetioce da hodaju okolo, i dive se starim kućama i vilama pored kojih prolaze.
 • Tesalija - Kala Nera
  E-mail : info@magani.gr
  Telefon : +30 24230 22080
  Kompleks Magani Apartments & Maisonettes se nalazi u mestu Kala Nera, na poluostrvu Pelion, sagrađen je u tradicionalnom stilu, u skladu sa prelepim prirodnim okruženjem. Plaža ovog mesta je na svega 50-ak metara udaljenosti, a pored morskih aktivnosti, gosti koji vole duge šetnje, prirodu i mirni odmor, u Kala Neri će prosto uživati.

  Dvorište Magani Apartments & Maisonettes je veoma lepo uređeno, sa visokim palmama i raznobojnim baštenskim cvećem, i ovo je idealno mesto za opuštanje i druženje sa vama dragim ljudima ili drugim gostima našeg smeštaja. Širom kompleksa je obezbeđen besplatan Wi-Fi internet, a za one koji dolaze svojim kolima tu je privatni parking.
 • Tesalija - Kala Nera
  E-mail : info@palirria-hotel.gr
  Telefon : +30 24230 22488
  Hotel Palirria je smešten u turističkom letovalištu Kala Nera, na predivnom poluostrvu Pelion. Ovaj porodični hotel nalazi se svega 10-ak minuta lagane šetnje od mora i predivnih peščanih plaža čije zaleđe senče visoki eukaliptusi, čempresi i tuje. Inače, Kala Nera se nalazi na manje od 20 kilometara od grada Volosa.

  Hotel Palirria se nalazi u srcu maslinjaka, sa velikim vrtom i dvorištem. Najbliže plaže hotelu (udaljene svega 600 metara) zovu se Koropi i gradska plaža Kala Nera, koje su odlične za porodice sa decom koja još uvek uče da plivaju, zbog mirnog i plitkog ulaza u vodu, peščane i šljunkovite obale i velike prozirnosti vode. U zaleđu ovih plaža postoje restorani, taverne i plažni barovi, a tu su i razne prodavnice i druge turističke pogodnosti. Veće trgovinske lance i supermarkete, kao i veliku ponudu raznovrsnih gastronomskih specijaliteta naći ćete u samoj Kala Neri, na oko 1 kilometar od našeg hotela.