Smeštaj u gradu

Ipsos, Krf, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Ipsos je jedno od najpoznatijih letovališta na ostrvu Krf. Proteže se čitav kilometar uz peščanu plažu i prati prirodan Ipsos zaliv. Odavde ćete imati prelep pogled na obalu Krfa, grčko kopno i Albaniju. Dodatan šarm ovom mestu daje i planina Pantokrator koja se izdiže u pozadini, a na čijim se obroncima nalaze viševekovni maslinjaci. Gradić Ipsos smešten je odmah pored glavne magistrale koja prolazi nedaleko od plaže.

Pročitajte više - IpsosRent-A-Car - IpsosIzleti/Ekskurzije - IpsosSmeštaji - Ipsos

  • Krf - Ipsos
    E-mail : comfyhostel@yahoo.com
    Telefon : +30 26 6109 1172
    Kompleks The Comfy Studios nalazi se u mestu Ipsos na severo-istoku prelepog zelenog ostrva Krf. Sastoji se od 12 studija koji ugodno mogu ugostiti 2 osobe, od kojih se u četiri može dodati još jedan ležaj. Plaža Ipsos udaljena je 500 metara ili oko 7 minuta lagane šetnje od našeg malog porodičnog smeštaja, a dok ste kod nas pored predivnog Jonskog mora, možete uživati u kupanju i plivanju u našem bazenu. Oko bazena raspoređene su ležajlke i suncobrani za vaš potpuni ugođaj i odmor u idiličnom okruženju.

    U blizini The Comfy Studios smešten je dobar broj barova, taverni, restorana i veliki broj radnji, kako za kupovinu osnovnih namirnica, tako i one turističkog karaktera, kao što su prodavnice suvenira, rent-a-car agencije i još mnogo drugih. Sa sobom slobodno povedite i vašeg kućnog ljubimca, pošto su i oni dobrodošli kod nas, a takođe svi koji nas posete svojim kolima imaće obazbeđen besplatan parking prostor.