Smeštaj u gradu

Ilia, Evija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Ilia je malo priobalno mestašce koje se nalazi na severnom delu Evije, drugog po veličini ostrva Grčke. Ova mala luka smeštena je između Lutre (Banje) Edipsos i Roviesa, i veoma je tiha i još uvek ne preterano poznata turistima. Visina od gotovo 150 metara nadmorske visine na kojoj se uzdiže Ilia pruža joj predivnu panoramu i pogled preko čitavog, dubokog zaliva koji je deli od kopnenog dela Grčke.

Pročitajte više - IliaRent-A-Car - IliaIzleti/Ekskurzije - Ilia


Smeštaji - Ilia

  • Evija - Ilia
    E-mail : eap@webhotels.tk
    Telefon : +30 21 111 99 145
    Nedaleko od obale mora, smešten u letovalištu Ilija, na ostrvu Evija, sa prekrasnim pogledom na zaliv, nalazi se kompleks Kapougiati Studios. Locirani u samom centru ovog slikovitog priobalnog letovališta, u podnožju planine Telethirion, naši studiji pravi su izbor za sve goste koji žele da uživaju u pravom miru, relaksaciji u predivnom prirodnom okruženju.

    Udaljeni smo svega 50 metara od duge i široke peščane plaže idealne za ljubitelje plivanja, ronjenja, ali i pecanja. Pored plaže nižu se kafići, restorani i taverne, a u našoj neposrednoj blizni nalazi se i nekoliko prodavnica, dok ćete velike supermarkete, zelenu pijacu i raznovrsne servise naći u Edipsosu udaljenom oko 8 kilometara.