Smeštaj u gradu

Hanija, Krit, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Hanja je jedan od najlepših gradova u čitavoj Grčkoj i drugi po veličini na ostrvu Krit. Nalazi se na zapadnom delu ostrva, ima oko 60.000 stanovnika, i do 1972. godine bio je glavni grad Krita, kada tu ulogu preuzima Iraklion.

Pročitajte više - HanijaRent-A-Car - HanijaIzleti/Ekskurzije - Hanija


Smeštaji - Hanija

 • Krit - Hanija
  E-mail : amphitritihotel.canea@gmail.com
  Telefon :
  Amphitriti Hotel smešten je u srcu grada Hanije, u Venecijanskoj luci, na 10-ak minuta šetnje od najbliže plaže. Iz hotela se pruža divan pogled na luku, svetionik i uvek plavo Kritsko more, a uz to gosti na istočnoj strani hotela mogu uživati u pogledu na Bele planine.

  Amphitriti Hotel udaljen je samo 50 metara od centralnog trga Hanije i fontane, dok su pijaca i Nautički muzej na 250 metara, a autobusko stajalište na 500 metara od hotela. Do aerodroma ima svega 14 km.
 • Krit - Hanija
  E-mail : info@athinavillas.gr
  Telefon : +30 697 219 7197
  Kompleks Athina Luxury Villas sastoji se od tri prelepe luksuzne vile, a smešten je u divnom prirodnom okruženju čarobnog ostrva Krit, na čak 8 ari privatnog poseda, u blizini letovališta Platanias, koje pripada slikovitom gradu Hanji. Vile karakteriše diskretan luksuz, vrhovna elegancija i visok nivo kvaliteta gradnje, što daje sve zajedno uslove za savršen odmor.

  Svaka od tri vile (Kissos, Myrtia i Rodia) ima svoj privatni bazen, ozidani roštilj za pripremu jela po želji, široko i lepo uređeno dvorište idealno za bezbednu i bezbrižnu dečiju igru, klupe i stolove za opuštanje i uživanje sa porodicom i prijateljima na svežem vazduhu i poseban dragulj - ogromne terase sa panoramskim pogledom koji prosto oduzima dah.