Smeštaj u gradu

Grad Skopelos, Skopelos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Grad Skopelos je prestonica istoimenog ostrva i ujedno najrazvijeniji grad na ovom malom, rajskom ostrvu Egejskog mora koje pripada grupi severnih Sporada. Lokalno stanovništvo ga još naziva i Hora. Ovde živi oko 3.500 od ukupno 5.000 stanovnika koliko ih ima na čitavom ostrvu, a u špicu letnje sezone njegovim ulicama zna da krstari i do 20.000 gostiju. Grad se nalazi u lepom zalivu, u jugoistočnom delu ostrva i pored toga što je prestonica, Skopelos je i glavna luka na ostrvu.

Pročitajte više - Grad SkopelosRent-A-Car - Grad SkopelosIzleti/Ekskurzije - Grad Skopelos


Smeštaji - Grad Skopelos

 • Skopelos - Grad Skopelos
  E-mail : lemonilina@yahoo.gr
  Telefon : +30 242 4023 471
  Sajt:
  Lemonis Studios nalaze se na samoj plaži, samo 200 metara od Glyfoneri. Samo 400 metara od Tvrđave i starog grada, Lemonis Studios udaljeni su oko 2,5 kilometra od centra grada Skopelosa i luke. Kratka vožnja deli vas od predivnih plaža Agios Konstantinos ili Glisteri, dok je popularna Stafilos udaljena oko 6 kilometara.

  Mirno, zeleno okruženje, borova šuma i blizina plaže čine Lemonis Studios idealnim za romantičan odmor ili letovanje sa porodicom. Ovde možete iznajmiti i automobil, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i besplatan parking.