Smeštaj u gradu

Fanari, Istočna Makedonija i Trakija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Fanari Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Fanariju? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Fanariju. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - FanariRent-A-Car - FanariIzleti/Ekskurzije - Fanari


Smeštaji - Fanari

 • Istočna Makedonija i Trakija - Fanari
  E-mail : info@fanari-hotel.gr
  Telefon : +30 253 5031300
  Hotel Fanari je porodično vođeni biznis, koji nudi smeštaj uz visoke standarde još od davne 1987. godine, a koji je nedavno (2014. godine) potpuno renoviran i uređen po svim zahtevima koje nalaže savremeni turizam. Posebna pažnja posvećena je sofisticiranosti svih prostorija i modernizaciji objekata, kao i ekološki prihvatljivim rešenjima koje se primjenjuju u njegovom funkcionisanju.

  Prijatno okruženje hotela učiniće da se ovde osećate kao kod kuće, a naš cilj je da vaš odmor u hotelu bude udoban i nezaboravan. Hotel Fanari je smešten u izuzetno prijatnom ambijentu, u samom letovalištu Fanari, i udaljen je 300 metara od mora i plaže, 200 metara od Xerolimni jezera i 2km od jezera Vistonis.
 • Istočna Makedonija i Trakija - Fanari
  E-mail : info@villa-theodora.gr
  Telefon : +30 253 5031242
  Kada pomislite na Grčku, prva stvar koja Vam pada na pamet je jarko sunce, prelepo more, nepregledni pejzaži, kao i gostoljubivi ljudi. Kada pomislite na odmor, zamišljate čistu obalu, prijatno okruženje, kvalitetnu hranu i dobro društvo. Ako je tako, Villa Theodora je pravo mesto za Vas.

  Ovo je jedna od najlepših vila u letovalištu Fanari, u mestu sa prelepim obalama, plažama koje su nagrđene ''Plavom zastavom'', kao i sa velikim izborom aktivnosti koje će vaš odomr učiniti nezaboravnim. Vila je udaljena svega 20 metara od Trakijskog mora, kao i 1km od Xerolimni jezera i 2km od jezera Vistonis, a kako je locirana u samom centru Trakije, gosti mogu bolje upoznati gotovo čitavu severnu prefekturu Grčke i uživati u svim njenim čarolijama.