Smeštaj u gradu

Fanari, Istočna Makedonija i Trakija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Fanari Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Fanariju? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Fanariju. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - FanariRent-A-Car - FanariIzleti/Ekskurzije - Fanari


Smeštaji - Fanari

 • Istočna Makedonija i Trakija - Fanari
  E-mail : info@fanari-hotel.gr
  Telefon : +30 253 5031300
  Hotel Fanari je porodično vođeni biznis, koji nudi smeštaj još od davne 1987. godine, a koji je 2014. godine potpuno renoviran i uređen po zahtevima koje nalaže savremeni turizam.

  Posebna pažnja posvećena je sofisticiranosti svih prostorija i modernizaciji objekata, kao i ekološki prihvatljivim rešenjima koje se primjenjuju u njegovom funkcionisanju. Prijatno okruženje hotela učiniće da se ovde gosti osećaju kao kod kuće.
 • Istočna Makedonija i Trakija - Fanari
  E-mail : info@villa-theodora.gr
  Telefon : +30 253 5031242
  Villa Theodora se nalazi u letovalištu Fanari, u mestu sa prelepim obalama, plažama koje su nagrđene ''Plavom zastavom'', kao i sa velikim izborom aktivnosti koje će odmor gostiju učiniti nezaboravnim. Vila je udaljena svega 20 metara od Trakijskog mora, kao i 1 km od Xerolimni jezera i 2km od jezera Vistonis.

  U lobiju vile služi se doručak, a u ponudi su i tradicionalne grčke pite, sveže ceđeni sokovi, grickalice, kafe i sve to u vrlo prijatnoj i opuštajućoj atmosferi. Villa Theodora ima i svoju baštu gde se gosti mogu opustiti, uz piće i umirujuće zvuke mora. Takođe, u neposrednoj blizini vile nalaze se taverne, kafići, kao i prodavnice sa suvenirima i drugim proizvodima. Vila je pokrivena i besplatnim Wi-Fi internetom, a nudi i privatni parking prostor.