Smeštaj u gradu

Ermones, Krf, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Čuvena plaža Ermones nalazi se na zapadnoj obali Krfa, svega 20-ak minuta vožnje od glavnog grada. Skrivena u zalivu koji se nalazi na početku velike doline Ropa, ova nevelika plaža odavno privlači mnogobrojne posetioce. Peščana obala prošarana sitnim oblucima i stenama u vodi i na obali u svom zaleđu ima šarmantno i lepo razvijeno turističko mesto, a ovde je i veoma eksluzivan rezort.

Pročitajte više - ErmonesRent-A-Car - ErmonesIzleti/Ekskurzije - ErmonesSmeštaji - Ermones

  • Krf - Ermones
    E-mail : gmagdalena@hotmail.com
    Telefon : +30 26610 53935
    Villa Magdalena nalazi se na odličnoj lokaciji ukoliko želite da istražujete prelepi Krf – svega 12 kilometara od glavnog grada ostrva, u srcu bogate prirode doline Ropa. Nama najbliže plaže su na zapadnoj obali ostrva - Ermones, Mirtiotissa, Glyfada, Paleokstritca i Pelekas udaljene svega od 5 do 15 minuta vožnje. Takođe, za ljubitelje uzbuđenja i sve porodice koje dolaze sa decom, vodeni park Aqualand je na jedva nekoliko minuta vožnje od naše vile u Agios Ioannis-u, a ovde možete naći i brojne prodavnice, supermarkete i veliki izbor restorana i taverni.

    Naša lokacija je idealna za sve ljubitelje aktivnog odmora, a jedan od najboljih golf terena nalazi se svega 20-ak minuta šetnje od nas. Villa Magdalena okružena je svojim privatnim vrtom u kome se nalazi i veliki, otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima, a tu je kafe bar gde možete naći osveženje tokom čitavog dana. Deo bazena namenjen je najmlađima, sa toboganom i igralištem u hladu.