Smeštaj u gradu

Emporios, Ostrvo Nisiros, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Neobično, do skora napušteno selo, poslednje decenije doživaljva pravi procvat. Srednjevekovne, kamene ulice restauirane su, a zgrade se rekonstruišu prema autentičnim planovima i od istih, prirodnih materijala. Emporios je amfiteatarsko seoce u samom centru malenog Nisirosa, na naboranim obroncima i dalje aktivnog vulkana. Nalazi se na najvišoj tački ostrva, na visini od 400 metara iznad nivoa mora, te je pogled na more i arhipelag jednostavno spekatakularan.

Pročitajte više - EmporiosRent-A-Car - EmporiosIzleti/Ekskurzije - Emporios

Smeštaji - Emporios

  • Ostrvo Nisiros - Emporios
    E-mail : info@melanopetra.gr
    Telefon : +30 697 8060 289
    Melanopetra Boutique Apartments je jedinstvena dvospratnica smeštena u tradicionalnom mestu Emporios na ostvru Nisirosu, jednom od malih ostrva Dodekaneza. Neobično, vulkansko okruženje i potpuna očuvanost ovog malenog mesta čine jedinstvenu atmosferu jednog sasvim posebnog grčkog ostrva. Melanopetra Boutique Apartments nalazi se u zgradi podignutoj oko 1850. godine, preuređenoj i rekonstruisanoj tako da pruža izuzetno moderan, minimalistički stil sa elementima večne grčke estetike i tradicionalne arhtiekture.

    Ovaj veoma udoban kompleks Melanopetra Boutique Apartments udaljen je samo 3 minuta šetnje od dva izvrsna tradicionalna restorana, a luka i glavni grad su na svega 9 kilometara. Smeštaj se sastoji od dva veoma prostrana apartmana u sasvim privatnom okruženju kamenog dvorišta, pružajući jedinstven ambijent i mnogo privatnosti.