Smeštaj u gradu

Asprovalta, Centralna Makedonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Jedno od omiljenih letovališta srpskih, ali i stranih turista, i mesto za koje ste sigurno čuli – Asprovalta, nalazi se na obali Egejskog mora, na samoj sredini zaliva Strimonikos, za koji u srpskim atlasima možete pročitati da se zove i Strumički zaliv. Često se kaže da je Asprovalta kombinacija svega što želite od savršenog grčkog odmora. Udaljena je samo 80 kilometara od Soluna i pravo je mesto da se „usidrite“.

Pročitajte više - AsprovaltaRent-A-Car - AsprovaltaIzleti/Ekskurzije - Asprovalta


Smeštaji - Asprovalta

 • Centralna Makedonija - Asprovalta
  E-mail : drosia11@gmail.com
  Telefon : +30 2397022131
  Sajt:
  Kompleks Drosia Apartments nalazi se u letovalištu Asprovalta, na 200 metara od plaže. Takođe, u bližem okruženju nalazi se dobar broj kafića, restorana, marketa i svega drugog što gostima može zatrebati na letovanju. Centar Asprovalte je na 700 metara, a do Soluna ima 75 km.

  Drosia Apartments ima i dvorište sa lepo uređenom i negovanom travom. Tu su raspoređeni stolovi i stolice koje gosti mogu koristiti za relaksaciju i potpuno opuštanje u miru i tišini. Za one koji žele da prave roštilj, tu je i kompletna oprema za to, a takođe čitav kompleks je pokriven i besplatnim Wi-Fi internetom. U okviru objekta postoji i parking.