Smeštaj u gradu

Asprovalta, Centralna Makedonija, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Jedno od omiljenih letovališta srpskih, ali i stranih turista, i mesto za koje ste sigurno čuli – Asprovalta, nalazi se na obali Egejskog mora, na samoj sredini zaliva Strimonikos, za koji u srpskim atlasima možete pročitati da se zove i Strumički zaliv. Često se kaže da je Asprovalta kombinacija svega što želite od savršenog grčkog odmora. Udaljena je samo 80 kilometara od Soluna i pravo je mesto da se „usidrite“.

Pročitajte više - AsprovaltaRent-A-Car - AsprovaltaIzleti/Ekskurzije - Asprovalta


Smeštaji - Asprovalta

 • Centralna Makedonija - Asprovalta
  E-mail : drosia11@gmail.com
  Telefon : +30 2397022131
  Sajt:
  Kompleks Drosia Apartments nalazi se na odličnoj lokaciji u letovalištu Asprovalta, na 200 metara od plaže. Takođe, u bližem okruženju nalazi se dobar broj kafića, restorana, marketa i svega drugog što vam može zatrebati na letovanju. Centar Asprovalte je na 700 metara, a do Soluna ima 75 km.

  Drosia Apartments ima i veliko dvorište sa lepo uređenom i negovanom travom. Tu su raspoređeni stolovi i stolice koje gosti mogu koristiti za relaksaciju i potpuno opuštanje u miru i tišini. Za one koji žele da prave roštilj, tu je i kompletna oprema za to, a takođe čitav kompleks je pokriven i odličnim besplatnim Wi-Fi internetom. Naravno, u okviru objekta obezbeđen je besplatan parking.
 • Centralna Makedonija - Asprovalta
  E-mail : info@stamatiaapartments.com
  Telefon : +30 6946 698575
  U samom centru Asprovalte, svega 3 minuta hoda od predivne, peščane plaže nalaze se Stamatia Studios & Apartments, a u krugu od samo 20-ak metara su i prve prodavnice, supermarket i pekara. Naravno, uz to u našoj okolini nalazi se veliki izbor različitih sportskih i turističkih sadržaja, te odličnih taverni, restorana, barova i klubova.

  Kompleks Stamatia Studios & Apartments smešten je u dve zgrade udaljene oko pedesetak metara, pa se svi naši studiji i deo apartmana nalaze u ulici Egnatias 23, dok je pet apartmana u ulici Troias 34. Ova odlična lokacija znači i da ćete svugde moći da stignete peške, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je besplatan privatni i javni parking.