Smeštaj u gradu

Amulani, Kontinentalni Halkidiki, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2021

Veličanstveno, maleno ostrvo Amulani sasvim je jednistveno u čitavoj Makedoniji i jedino naseljeno ostrvo Halkidikija. Nalazi se ispred moćne planine Atos, u okruženju kompleksa još manjih ostrva. Smešteno je svega 2 kilometra od zapadne obale rta Svete Gore, u zalivu između drugog i trećeg prsta Halkidikija. Oko 130 kilometara udaljen je Solun, a sa obalom Amulani je povezan veoma frekventnim trajektima sa Tripitijem.

Pročitajte više - AmulaniRent-A-Car - AmulaniIzleti/Ekskurzije - Amulani

Smeštaji - Amulani

 • Kontinentalni Halkidiki - Amulani
  E-mail : zefyros@zefyros.com
  Telefon : +30 23 770 51116
  Sajt:
  Pansion Zefyros je napravljen u tradicionalnom duhu, a nalazi se na ostrvu Amuljani, na svega 25 metara od plaže Petrothalasa. Ova kuća na sprat, sa lukovima, zidana je u braon kamenu i drvetu. Ima recepciju, nudi probor za pravljenje roštilja, posebna pogodnost je velika terasa za sunčanje, a uz to, gostima koji borave u sobama, na raspolaganju je zajednička kuhinja, dok studio ima svoju privatnu kuhinju.

  Iz većine smeštajnih jedinica Pansiona Zefyros pruža se predivan pogled na more, a takođe čitav kompleks pokriven je i bežičnim internetom, koji je naravno besplatan. Što se parkinga tiče u neposrednoj blizini pansiona mogu se naći javna parking mesta.