Smeštaj u gradu

Amulani, Kontinentalni Halkidiki, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Veličanstveno, maleno ostrvo Amulani sasvim je jednistveno u čitavoj Makedoniji i jedino naseljeno ostrvo Halkidikija. Nalazi se ispred moćne planine Atos, u okruženju kompleksa još manjih ostrva. Smešteno je svega 2 kilometra od zapadne obale rta Svete Gore, u zalivu između drugog i trećeg prsta Halkidikija. Oko 130 kilometara udaljen je Solun, a sa obalom Amulani je povezan veoma frekventnim trajektima sa Tripitijem.

Pročitajte više - AmulaniRent-A-Car - AmulaniIzleti/Ekskurzije - Amulani


Smeštaji - Amulani

 • Kontinentalni Halkidiki - Amulani
  E-mail : zefyros@zefyros.com
  Telefon : +30 23 770 51116
  Sajt:
  Pansion Zefyros je napravljen u tradicionalnom duhu, a nalazi se ostrvu Amuljani, na svega 25 metara od plaže Petrothalasa. Ova kuća na sprat, sa lukovima, zidana je u braon kamenu i drvetu i ima kategorizaciju od tri zvezdice. Ovde će vas sačekati ljubazno osoblje na recepciji, a posebna pogodnost je i velika terasa za sunčanje, kao i pribor za roštilj koji mogu koristiti svi gosti za pripremu specijaliteta po želji. Uz to, gostima sobima soba na raspolaganju je i zajednička kuhinja, dok studio ima sviju privatnu kuhinju.

  Iz većine smeštajnih jedinica Pansiona Zefyros pruža se predivan pogled na more, a takođe čitav kompleks pokriven je i bežičnim internetom, koji je naravno besplatan. Uz doplatu, kod nas možete koristiti usluge pranja i peglanja veša, tu je i room-service, a takođe u trenucima relaksacije prepustitie se i veštim rukama naših masera koji će vas dodatno opustiti nekom od kvalitetnih masaža. Za sve koji nas posete svojim kolima, u blizini vile nalazi se besplatan javni parking.
 • Kontinentalni Halkidiki - Amulani
  E-mail : info@nissoshotelammouliani.gr
  Telefon : +30 23770 51001
  Kompleks Nissos Rooms nalazi u samom komercijalnom centru malenog ostrva Amulani, lociranog između Sitonije i Atosa. Locirani smo gotovo na samom gradskom trgu, preko puta Crkve Agios Nikolaos i Etnološkog muzeja, gde se nalazi i nekoliko kafića, prodavnica i restorana.

  Najpopularnija plaža ovog malenog ostrva, Ammoulian Alikes udaljena je oko 2 kilometra, a ni ostale prelepe plaže poput Megali Ammos, Megali, Faka ili Ai Giorgis nisu previše daleko – jer ovo ostrvo ima ukupnu površinu od 4,5 kvadratna kilometra. Tokom čitavog leta trajektni prevoz je veoma čest, sa polascima na svakih pola sata, pa lako možete obići i Sitoniju, Svetu Goru ili druga popularna mesta na Halkidikiju, a i sam Solun udaljen je svega 130 kilometara.