Smeštaj u gradu

Amoudi, Zakintos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Amoudi se smestio u komšiluku poznatijih letovališta Alikesa i Alikanasa – koji se nalaze sa njegove leve i desne strane, što ga čini idealnim i za sve koji žele da budu blizu velikih, bučnih plaža i atraktivnog noćnog života, a da ipak mogu da pobegnu iz gužve i buke. Plaže u ovim mestima su prirodni nastavak Amoudi plaže, pa se do njih možete lako prošetati obalom mora, i usput pronaći obilje malih uvala, stena, i šumaraka i staza koje možete istraživati.

Pročitajte više - AmoudiRent-A-Car - AmoudiIzleti/Ekskurzije - AmoudiSmeštaji - Amoudi

 • Zakintos - Amoudi
  E-mail : antonisstudios@gmail.com
  Telefon : +30 698 670 30 79
  Sajt:
  Kompleks Antonis Apartments smešten je u tradicionalnom mestašcu Amoudi, na severo-istočnoj obali Zakintosa, između većih turističkih letovališta Alikanas i Tsilivi. U blizini našeg porodičnog imanja nalazi se prelepa peščana plaža - udaljena svega 50m, a uz to, čitavo okruženje odiše i podseća na pravu seosku idilu. Karakteriše ga bujno zelenilo, egzotično bilje i cveće, pa je savršeno za duge šetnje ili laganu vožnju bicikala.

  Antonis Apartments su odličan izbor za porodice i parove koji traže ugodan i miran odmor u tradicionalnom grčkom letovalištu. U lepo uređenoj i rascvetanoj bašti našeg smeštaja gosti se mogu odmarati u prirodnom okruženju, a takođe svi koji dođu svojim kolima ili iznajme automobil dok su na Zakintosu mogu ga potpuno bezbedno parkirati kod nas.