Smeštaj u gradu

Aliki, Tasos, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Plaža i maleno letovalište Aliki nalazi se na jugoistočnoj obali Tasosa, 32 kilometra udaljeno od Limenasa, glavnog grada ovog zelenog ostrva. Aliki je izuzetno upečatljivo i neobično mesto, jer se prostire na malom rtu koji čine dva duboka zaliva, te je Aliki zaista atraktivno mesto za ljubitelje plaža, sunčanja i mora.

Pročitajte više - AlikiRent-A-Car - AlikiIzleti/Ekskurzije - Aliki


Smeštaji - Aliki

 • Tasos - Aliki
  E-mail : dimitroulao3@yahoo.gr
  Telefon : +30 25930 31464
  Sajt:
  U neobičnoj i fantastičnoj prirodi južnog Tasosa, na samoj obali mora pored lepe, šljunkovite plaže Alikija nalaze se Studios Ntina. Panoramski pogled na more, raskošna šuma i jedno od najzanimljivijih arheoloških nalazišta čine našu neposrednu okolinu pravom kombinacijom sadržajnog odmora, relaksacije i rekreacije. Obe uvale Alikija udaljene su samo nekoliko minuta šetnje, a usput ćete proći i pored supermarketa, a restorani, taverne i kafići nalaze se pored samih plaža.

  Gostima Studios Ntina na raspolaganju je lepo uređeno dvorište sa roštiljem, gde možete uživati u pravoj letnjoj atmosferi i novim poznanstvima. Takođe, naš kompleks je u blizini priobalnog puta, i veoma je lako dostupan kolima. Glavni grad ostrva udaljen je 30 kilometara, a svim našim gostima obezbeđen je i besplatan parking.