Smeštaj u gradu

Agios Georgios, Krf, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

Agios Georgios Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Agios Georgiosu na Krfu? Sajt Obidji Grčku Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Agios Georgiosu. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - Agios GeorgiosRent-A-Car - Agios GeorgiosIzleti/Ekskurzije - Agios Georgios


Smeštaji - Agios Georgios

 • Krf - Agios Georgios
  E-mail : mkatouna@hotmail.com
  Telefon : +30 ‎‎694 426 8639
  Sajt:
  Kompleks Aqua Splash nalazi se na odličnoj lokaciji, gotovo na samoj plaži mesta Agios Georgios, u južnom delu ostrva Krf. Ovo letovalište ima sve neophodne sadržaje i pogodnosti za opušten letnji odmor, pa tako pored plaže i svih aktivnosti koje vas tamo čekaju, u našoj neposrednoj blizini, već na oko 100 metara, naći ćete i prve kafiće, restorane, taverne, suvenirnice i drugo. Grad Krf udaljen je oko 22 km, a nešto malo manje ima do međunarodnog aerodroma ostrva.

  Aqua Splash ima i lepo uređeno dvorište, gde se možete opustiti i družiti sa vama dragim ljudima, a ako ste raspoloženi za vaše omiljene specijelitete na otvorenom, tu je i roštilj koji možete slobodno koristiti. Na raspolaganju vam je i besplatan Wi-Fi internet širom kompleksa, sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca (bez dodatnog plaćanja), a takođe, ako dolazite svojim kolima imaćete kod nas obezbeđen i besplatan parking prostor.