Smeštaj u gradu

Agia Marina, Ostrvo Egina, apartmani, hoteli, smeštaj, cene 2020

U severoistočnom delu Egina ostrva, nalazi se tradicionalno i slikovito letovalište Agia Marina. Ovo mesto je locirano u predivnom prirodnom okruženju i veoma je dobro turistički organizovano. Nudi veliki broj usluga i pogodnosti koje će doprineti da ovde provedete opušten i bezbrižan odmor. Agia Marina je, takođe, i naziv najveće organizovane peščane plaže na ostrvu koju karakteriše plitka voda i kristalna boja mora. Ovde možete iznajmiti ležaljke sa suncobranima, čamace i kanue ili igrati odbojku na pesku.

Pročitajte više - Agia MarinaRent-A-Car - Agia MarinaIzleti/Ekskurzije - Agia Marina


Smeštaji - Agia Marina

  • Ostrvo Egina - Agia Marina
    E-mail : info@kavosbay.com
    Telefon : +30 22970 31040
    Kavos Bay Seafront Hotel nalazi se na samoj obali mora u malenom Kavosu, na prelepoj rivijeri Agia Marine odakle se pruža predivan panoramski pogled na more i raskošnu prirodu Egine. Samo tri minuta šetnje kroz borovu šumu dovešće vas do prekrasne, šljunkovite plaže kristalno čiste vode, a pravi avanturisti mogu istražiti i malu pećinu.

    Izuzetno mirno, zeleno okruženje našeg hotela udaljeno je 20-ak minuta šetnje od centra Agia Marine, i svega 12 kilometara od glavnog grada ostrva. Tokom svog boravka u Kavosu, uživaćete kako u jednoj od najlepših panorama, tako i u plažama, ronjenju i fantastičnoj grčkoj kuhinji.